Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 неравномерна работа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 неравномерна работа

Здравейте , колеги Вероятно има подобни теми но все пак . Имам проблем с колата ми е която е 1.8т.с. 98г. докато е студена понякога не работи равномерно и е шумна като дизел.Мудна е и забива след 4500об/мин почти не качва . Майстора ми каза дюзи и дебитомер ... изчистихме дюзите но и с нов дебитомер грешката остава и колата ИМА същия проблем не съм плащал дебитомера . Според него проблема е в компютъра защото понякога и ключа свети на таблото не го
    разпознава и колата не пали на 3-4 пъти слагам ключа изгасва и пали ... Ако някой може да помогне МОЛЯЯЯ

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 15:25.

Comment

Днес не пали

Comment

Ключа свети ли. Ако свети е от имобилайзера.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ако ти свети имобилайзера пробвай да му размърдаш буксата. Кабела който тръгва от ринга(антената) при патрона и стига до малката черна кутия под волана. С ръка се проследява кабела, малко разклащане и е много вероятно да решиш проблем с имобилайзера.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Като го размърдах ключа изгасва но колата не запали. После пак светеше . Пробвах да чакам на контакт после да не въртя веднага да се обучава , мърдах кабела пак изгасна ключа... върти и не пали ... Има ли зависимост м/у имобилайзера и проблема с вървенето ... И дали направо да не го премахна ( имобилайзера )? или ако зема компютър с ключ и дебитомер хммммм

Comment

Working...
            X